вівторок, 11 червня 2013 р.

Модуль четвертий. Рефлексія.

І так... Оксана Василівна сьогодні навчилися вбудовувати у презентацію файли). Радує. Але не радує що потерпіла крах творча тема. Хоча... Все що робиться - на краще.  Назва... назва... на думці крутиться тільки одне - "з-під пера". Байка, щось вигадаю.  І так... презентація ніби є , але я не задоволена нею. Треба щось із тим робити. Завдання ж не є важким. У чому тоді проблема?  таке буває... зациклило))). Гадаю гарна ідея все-таки завітає у мою світлу голову ( адже вона світла?). ) Чомусь найкращі ідеї та думки приходять або вночі, або просто в ідеальній тиші (як же, іноді, хочеться щоб ні звуку, ні поруху... щоб просто насолоджуватися спокоєм і тишею). Тож, ніч довга, панове).
Доречі, майже забула! Як я могла? Виявляється "табуретку" створювати не потрібно))). Юххууу!!! клас!  Чи могло щось порадувати більше як ця новина?  Як же Ви порадували нас усіх, любі тренери. Спасибі ВАМ). 
І настрій сьогодні кращий як вчора., і сил більше. І, навіть, впевненості хоч відбавляй. Я от думаю, чого це раптом? Мабуть, тому що гарна і доброзичлива атмосфера. Мені це починає нрава))). Ладно... коли що додумаю, то ще зайду вдома і допишу... я так щось розписалася - понесло Ксюху Василівну.

5 коментарів:

  1. Добрий вечір! Перечитав і ніби сам там побував.Вам потрібно було обирати фах літератора - гарно висловлюєте думки!

    З повагою сусід.
    p.s. Той що правіше.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Григорій, раді Вас чути! Хотілося б ще і бачити!

      Видалити
    2. І Вам доброго вечора, чи то вже доброї ночі). За "гарно висловлюю" спасибі, приємно як не крути)). А на рахунок літератора.... ну так... http://www.poetryclub.com.ua/author.php?id=8964 Заходьте на сторінку, буду рада.

      Видалити
  2. Оксана, у Вас і голова світла, і думки))) Як добре, що Ви цими думками поділилися з нами. Презентацію ще доробимо, назва "народиться" разом з проектом, я впевнена)
    А от рефлексія уже просто чудова! ЖИВА!!! Дякуємо)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Вам щиро за добрі слова (особливо за "світлу голову").

      Видалити